BONA DOMO Vodeni lak

 

Vodeni, jednokomponentni lak koji se može koristiti sa osnovnim premazom, Primerom, ili bez njega. Pogodan za zaštitu netretiranih drvenih podova kod kuće.
Imamo lak Bona Domo u varijanti: Polusjaj.

 

Priprema:

Pre nanošenja pod mora biti izbrušen i očišćen od prašine.Sačekati da sredstvo dostigne sobnu temperaturu.Ubaciti filter i dobro promućkati.Optimalni uslovi korišćenja su između 18-25°C, i 30-60% relativne vlažnosti vazduha. Visoke temperature i niska vlažnost vazduha skraćuju vreme sušenja, a niske temperature i visoka vlažnost vazduha produžavaju vreme sušenja.Minimalna temperatura korišćenja je 13°C.

Napomena: Preporučuje se da se kod drvenih podova kao što su poprečno lepljeni podovi, daščani podovi, i podovi sa podnim grejanjem, uvek koristi Primer. Takođe se kod tropskih podova preporučuje upotreba Primera.

 

Primena:

1)Nanesite pomoću Bona valjka u količini od 8-10m²/l (120-100g/m²).

2)Pustite da se dobro osuši pre nanošenja dodatnih slojeva.Obezbedite odgovarajuću ventilaciju.

3)Ukoliko je potrebno polirajte pod (P150 ili finijom granulacijom)i dobro očistite prašinu pre završnog mazanja. Napomena: Ukoliko se predhodni sloj laka/baze sušio duže od 24h, onda je poliranje neophodno.Savetuje se da se ne nanosi više od dva sloja premaza na dan, zbog rizika od prekomernog bubrenja drveta.

 

Vreme sušenja do: Poliranja/premazivanja Gaženja Normalne upotrebe
Domo 1-2 sata* 8 sati* 24 sati*

* u normalnim klimatskim uslovima, 20°C, 60% R.V. Sveže premazane površine tretirajte pažljivo.Za preporuke kada se površina može prekriti tepihom, čistiti, pogledajte tehnički list.KONTAKT

Tel: 011-354-2426

Fax: 011-357-2178

Mob: 066-074-233

kontakt@vodenilakovi.rs

ZAHTEV ZA PONUDU

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Ime firme

  Kontakt telefon (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Opis - koja Vam je količina potrebna (obavezno)

  PITAJTE NAS U VEZI PROIZVODA

   Vaše ime (obavezno)

   Vaša e-pošta (obavezno)

   Vaše pitanje (obavezno)