NOVIA vodeni lak

 

novia-bona

BONA NOVIA

BONA NOVIA 1-Jednokomponentni lak na vodenoj bazi. Pruža izuzetnu zaštitu kod podova sa uobičajenim nivoom habanja, u domaćinstvu. Stvara efekat ujednačene i „tople“ boje i nema efekta „žutila“ drveta.
Takođe se preporučuje njegova primena prilikom obrade podova od plute. Postoji u sledećim varijantama: Mat,Polusjaj,Sjaj..

Priprema:

Pre nanošenja pod mora biti izbrušen i očišćen od prašine.Sačekati da sredstvo dostigne sobnu temperaturu.Ubaciti filter i dobro promućkati.Optimalni uslovi korišćenja su između 18-25°C, i 30-60% relativne vlažnosti vazduha. Visoke temperature i niska vlažnost vazduha skraćuju vreme sušenja, a niske temperature i visoka vlažnost vazduha produžavaju vreme sušenja.Minimalna temperatura korišćenja je 13°C.

Napomena: Kod podova sa uspravnim godovima, mekih podova od dasaka i čvrstih podova sa podnim grejanjem preporučuje se upotreba osnovnog premaza (Primera), kao i stabilizovanje klime.

Primena:

1)Nanesite pomoću Bona valjka na 8-10m²/l (120-100g/m²). Nanosite naizmenično preko i u smeru linija na drvetu izbegavajući nagomilavanje proizvoda.Uvek održavajte „mokru ivicu“ da biste izbegli preklapanje.

2)Pustite da se dobro osuši pre nanošenja dodatnih slojeva.Obezbedite odgovarajuću ventilaciju.

3)Ukoliko je potrebno polirajte pod (P150 ili finijom granulacijom)i dobro očistite prašinu pre završnog mazanja. Napomena: Ukoliko se predhodni sloj laka/baze sušio duže od 24h, onda je poliranje neophodno.

Vreme sušenja do: Poliranja/premazivanja Gaženja Normalne upotrebe
Novia 1-2 sata* 8 sati* 24 sati*

* u normalnim klimatskim uslovima, 20°C, 60% R.V. Sveže premazane površine tretirajte pažljivo.Za preporuke kada se površina može prekriti tepihom, čistiti, pogledajte tehnički list.KONTAKT

Tel: 011-354-2426

Fax: 011-357-2178

Mob: 066-074-233

kontakt@vodenilakovi.rs

ZAHTEV ZA PONUDU

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Ime firme

  Kontakt telefon (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Opis - koja Vam je količina potrebna (obavezno)

  PITAJTE NAS U VEZI PROIZVODA

   Vaše ime (obavezno)

   Vaša e-pošta (obavezno)

   Vaše pitanje (obavezno)