INTENSE osnovni lak

 

Bona Intense – Osnovni premaz za srednje bojenje drveta. Sadrži izuzetna abrazivna svojstva. Veoma prikladan za podove sa podnim grejanjem i/ili pokretne podove, kao što su podovi sa uspravnim godovima ili podovi od dasaka. Pogodno za praktično sve vrste drveta, posebno za egzotične vrste.Priprema

Pre nanošenja pod mora biti izbrušen i očišćen od prašine. Preporučuje se da se brušenje završi korišćenjem mašina Bona Quattro ili Multi Disc. Sačekati da sredstvo dostigne sobnu temperaturu.Ubaciti filter i dobro promućkati.Optimalni uslovi korišćenja su između 18-25°C, i 30-60% relativne vlažnosti vazduha. Visoke temperature i niska vlažnost vazduha skraćuju vreme sušenja, a niske temperature i visoka vlažnost vazduha produžavaju vreme sušenja.Minimalna temperatura korišćenja je 13°C.

Preporuka je da se nanosi jedan premaz Primera i dva premaza Bona završnog laka (po izboru).

Primena

1)Nanesite pomoću Bona valjka na 8-10m²/l (120-100g/m²). Nanosite naizmenično preko i u smeru linija na drvetu izbegavajući nagomilavanje proizvoda.Uvek održavajte „mokru ivicu“ da biste izbegli preklapanje.

2)Kada se osuši, približno 1-2 sata, ošmirglajte kako biste smanjili neravnine koristeći Bona Scrad System ili mrežastu šmirglu granulacije 150 ili finije.

3)Uklonite prašinu i nastavite sa zaštitom površine koristeći Bona Waterborne Topcoat u zavisnosti od potreba otpornosti na vodu.

 

KONTAKT

Tel: 011-354-2426

Fax: 011-357-2178

Mob: 066-074-233

kontakt@vodenilakovi.rs

ZAHTEV ZA PONUDU

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Ime firme

  Kontakt telefon (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Opis - koja Vam je količina potrebna (obavezno)

  PITAJTE NAS U VEZI PROIZVODA

   Vaše ime (obavezno)

   Vaša e-pošta (obavezno)

   Vaše pitanje (obavezno)