QUICK gel

 

Bona Quick je visoko viskozni gelasti temeljni Primer.Koristi se kao prvi sloj/premaz na neobrađenom podu, ili između premaza, radi popunjavanja sitnih ogrebotina i neravnina na drvetu, a u cilju besprekorne završne obrade. Bona Quick daje tipično svetlu boju drveta, ali krajnja nijansa zavisi od završnog premaza.Priprema

Pre nanošenja pod mora biti izbrušen i očišćen od prašine. Preporučuje se da se brušenje završi korišćenjem mašina Bona Quattro ili Multi Disc. Sačekati da sredstvo dostigne sobnu temperaturu.Optimalni uslovi korišćenja su između 18-25°C, i 30-60% relativne vlažnosti vazduha. Visoke temperature i niska vlažnost vazduha skraćuju vreme sušenja, a niske temperature i visoka vlažnost vazduha produžavaju vreme sušenja.Minimalna temperatura korišćenja je 13°C.

 

Predložen tretman:
Netretirano drvo:
3x Bona Quick
2-3x Bona Lacquer

Između premaza:
1-2x Bona Quick

 

Primena

1. Naneti Bona Quick špahtlom od nerđajućeg čelika.Obratiti pažnju da ne ostaju končasti tragovi Bona Quick-a nakon premazivanja.
2. Ostaviti da se osuši, pa naneti sledeći sloj u suprotnom smeru od prvog nanosa.
3. Ostaviti da se osuši, pa naneti treći, poslednji sloj.

*Uglavnom ne dolazi do podizanja nivoa na prelazima, pa nije potrebno brusiti posle nanošenja Bona Quick-a. Ukoliko je potrebno brušenje, onda to treba uraditi nakon prvog završnog sloja, a ne nakon nanošenja Quick-a.

 

KONTAKT

Tel: 011-354-2426

Fax: 011-357-2178

Mob: 066-074-233

kontakt@vodenilakovi.rs

ZAHTEV ZA PONUDU

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Ime firme

  Kontakt telefon (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Opis - koja Vam je količina potrebna (obavezno)

  PITAJTE NAS U VEZI PROIZVODA

   Vaše ime (obavezno)

   Vaša e-pošta (obavezno)

   Vaše pitanje (obavezno)