Sredstva za održavanje

 

 

Sprej mop za parket

Bona premijum podni mop je izdržljiv, efikasan i jednostavan za upotrebu. Mop za pod omogućava vam čišćenje i održavanje drvenog poda, ergonomičan je i jednostavan za upotrebu, brzo se sastavlja i ponovo puni.

 

Teleskop mop sa mikrofiber krpom

Podni mop omogućava vam čišćenje i održavanje podova od drveta i ostalih tvrdih površina. POGLEDAJTE VIDEO

 

Sprej mop za pločice i laminat

Bona sprej za pločice, kamene i laminatne podove omogućava vam da veoma uspešno očistite i održavate podove. Ergonomski i jednostavan za upotrebu, krpa za čišćenje se brzo sastavlja i ponovo puni sa specijalnim razvijenim čistačem.

 

Mikrofiber krpa za brisanje poda

Mikrofiber krpa za brisanje poda je podloga za čišćenje koja se može prati i koja se pričvršćuje trakama nalik čičak na svim Bona mopsima, uključujući i Bona sprej mop za čišćenje.

 

Mikrofiber krpa za nanošenje sredstava za održavanje

Mikrofiber krpa za nanošenje sredstava za održavanje je podloga za čišćenje koja se može prati i koja se pričvršćuje trakama nalik čičak na svim Bona mopsima, uključujući i Bona sprej mop za čišćenje.

 

Mikrofiber krpa za suvo brisanje poda

Mikrofiber krpa za suvo brisanje poda je podloga za pranje koja se pričvršćuje trakama nalik Velcro na sve Bona Mops, uključujući i Bona mop sprej za čišćenje.

Tečnost za brisanje pločica, laminata i dopunu sprej mopa

Tečnost za brisanje pločica, laminata i dopunu sprej mopa je lako i efikasno sredstvo za čišćenje zatvorenih podova sa tvrdim površinama, uključujući keramičke pločice, laminat, linolej, vinil, mermer i još mnogo toga. Ne ostavlja trajne ostatke.

 

Sredstvo za svakodnevno održavanje uljenih podova

Deterdžent na bazi biljnog ulja za često čišćenje i održavanje nauljenih drvenih podova. Bona sapun neguje površinu i ostavlja tanki sloj koji daje pojačan sjaj.

Sredstvo sa uljem za regeneraciju uljenih podova

Bona Care Oil je mešavina biljnih ulja koja omogućuje veliku pokrivenost i brzo zasićenje. Izuzetno nizak VOC i miris osiguravaju dobar kvalitet vazduha u zatvorenom. Pruža vrhunsku zaštitu zahvaljujući izvrsnoj penetraciji i karakteristikama brzog sušenja.

Sredstvo za održavanje uljenih i voskiranih podova

Sredstvo za održavanje uljenih i voskiranih podova je proizvod za održavanje prvenstveno Bona Hard Wax ulja. Sastoji se od koncentrata prirodnih ulja i voskova i sadrži manje od 2% rastvarača. Može se koristiti i na Bona Craft ulju, gde je potrebna povećana zaštita od vode i izlivanja.

Tečnost za brisanje parketa i dopunu sprej mopa

Tečnost za brisanje parketa i dopunu sprej mopa je specijalno razvijen za efikasno čišćenje lakiranih ili tvrdo natopljenih drvenih podova. Wood floor cleaner je pH neutralan i spreman da se odmah upotrebi. POGLEDAJTE VIDEO
Pakovanje: 4L

Redovnim održavanjem parketa sa Bona Wood Floor Cleaner produžavate vek trajanja Vašeg parketa