MIX & FILL fug masa

 

BONA MIX & FILL

Ova smeša na vodenoj bazi, namenjena je za mešanje sa drvenom prašinom (piljevinom) koja nastaje prilikom brušenja poda.
Dobijena masa se koristi da ispuni prazninu/razmak između daščica parketa širokih do 2 mm, ili drugih manjih nedostataka na drvenim podovima.
Kompatibilan je sa svim Bona lakovima i uljima.

Primena: Površina na koju se nanosi Mix&Fill masa mora biti dobro izbrušena, suva i očišćena. Već lakirane podove treba obrusiti do golog drveta.Za brušenje koristiti šmirglu granulacije 100,120.
Pre upotrebe ambalažu Mix&Fill dobro promućkati.Sadržaj pomešati sa piljevinom nastalom od brušenja drvenog poda tako da se dobije masa pogodna za nanošenje sa nerđajućom špahtlom.Tako pripremljenu smešu naneti na celu površinu poda pre poslednjeg brušenja/hoblovanja.Kod većih razmaka između daščica ponoviti nanošenje mase.Nakon što se površina osuši, sledi još jedno brušenje šmirglom granulacije 100,120.
Tako obrađena površina može se lakirati Bona lakovima ili uljima.

Potrošnja: 1lit/10m² zavisno od veličine razmaka između daščica.
Vreme sušenja: 20-tak minuta na temperaturi od 20°C, i relativnoj vlažnosti vazduha od 55%, za razmak širine 1mm.Za veće razmake između daščica, vreme sušenja je duže. Nakon nanošenja ovog proizvoda, alat se pere običnom vodom.KONTAKT

Tel: 011-354-2426

Fax: 011-357-2178

Mob: 066-074-233

kontakt@vodenilakovi.rs

ZAHTEV ZA PONUDU

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Ime firme

  Kontakt telefon (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Opis - koja Vam je količina potrebna (obavezno)

  PITAJTE NAS U VEZI PROIZVODA

   Vaše ime (obavezno)

   Vaša e-pošta (obavezno)

   Vaše pitanje (obavezno)

   Call Now ButtonKontaktirajte nas!