BONA

Istorija Bone

Početak sa prodavnicom namirnica

EdnerCoffeeShop

U Boni smo ponosni na našu istoriju. Davne 1894. godine 26-ogodišnji Vilhelm Edner je otvorio malu prodavnicu namirnica u Malmeu, u kojoj je prodavao kafu. Posao je išao dobro i tokom 1910. je počela prodaja podnog voska, što je u datom trenutku bio potpuno novi proizvod na švedskom tržištu.

U roku od pet godina su u upotrebu uvedeni i ostali prozvodi za negu podova, kao što su vosak za poliranje podova, ulje za džoger, čistač za suvo čišćenje poda, oprema za voskiranje itd. Otprilike vek kasnije Bona je postala međunarodna kompanija, koja prednjači na svetskom tržištu u prodaji i proizvodnji svih vrsta rešenja za tretiranje drvenog poda. Držimo se onoga što jesmo i onoga što radimo najbolje. 

BONA LAKOVI

Najbolji proizvodi za podove od drveta – obaveza za ceo život

U Boni smo posvetili ceo život drvenim podovima. Posvetili smo se traženju rešenja koja bi održala pod savršenim tokom celog života. Putem naše dugoročne obavezanosti i konstantne potrage za uvođenjem inovacija, u prilici smo da ponudimo dugoročne i održive rezultate za profesionalce i vlasnike podova.

Danas je Bona svetski vodeći inovator sa jedinstvenim sistemom i lokalnim predstavništvima širom sveta. Naši proizvodi se od osnivanja 1919. godine pa do danas, uz pomoć filijala i distributera, nalaze u više od 50 različitih zemalja širom sveta.

Naša misija je oduvek bila da iznesemo i pokažemo ono najbolje što nudimo za drvene podove. Ovo je suština našeg načina razmišljanja i naš budući pravac.

BONA – PREZENTACIJA KOMPANIJE – download PPT

Call Now ButtonKontaktirajte nas!