Sredstva za održavanje

 

Sprej mop za parket

Bona Sredstva za čišćenje parketa su posebno dizajnirana za efikasno održavanje lakiranog ili voskiranog parketa.
Proizvod je spreman za upotrebu, i ne treba ga razblaživati.
Dopuna: Izmućkati ambalažu pre nego što tečnost sipate u prskalicu, ili u ketridž Sprej mopa.
Sprej mop: Bona sprej mop je idealan za održavanje drvenih tretiranih podova jer je jedan „sprej“ doziran tačno koliko je potrebno da se deo poda prebriše a da se ne natapa tečnošću što dovodi do oštećenja poda.
Tečnost se brzo suši, i nije štetna za ljude i kućne ljubimce.

Tečnost za brisanje parketa i dopunu sprej mopa

Tečnost za brisanje parketa i dopunu sprej mopa je specijalno razvijen za efikasno čišćenje lakiranih ili tvrdo natopljenih drvenih podova. Wood floor cleaner je pH neutralan i spreman da se odmah upotrebi. POGLEDAJTE VIDEO
Pakovanje: 4L

 

Teleskop mop sa mikrofiber krpom

Podni mop omogućava vam čišćenje i održavanje podova od drveta i ostalih tvrdih površina. POGLEDAJTE VIDEO

Sredstvo za održavanje pločica

Bona Sredstvo za čišćenje pločica je posebno dizajnirano za efikasno održavanje betonskih i keramičkih površina,poroznih mermera,terace,vinil obloga,linoleuma.
Proizvod je spreman za upotrebu, i ne treba ga razblaživati.
Proizvodi se po posebnoj formuli koja podrazumeva održavanje bez ispiranja i bez ostavljanja fleka/tragova nakon brisanja.
Dopuna: Izmućkati ambalažu pre nego što tečnost sipate u prskalicu, ili u ketridž Sprej mopa.
Tečnost se brzo suši, i nije štetna za ljude i kućne ljubimce.

Bona mikrofiber krpa za čišćenje

Ono što ovu krpu čini boljom od ostalih, običnih krpa za brisanje je to što ona ne raspršuje prašinu i prljavštinu, i ne ostavlja tragove čišćenja i ostatke prljavštine za sobom.
Dizajnirana je po principu „dvozonskog“ čišćenja. Tamnoplava spoljašnja vlakna razbijaju prljavštinu, dok ih svetloplava unutrašnja vlakna „zarobljavaju“ i upijaju sa velikim nivoom apsorpcije. Pogodna je za čišćenje svih tvrdih površina podova. Ima čičak traku na poleđini, i lako se postavlja na teleskop sa dodatkom za krpu, kao i na Bona sprej mop.

Bona Microfiber Applicator Pad

Mikrofiber krpa za nanošenje sredstava za održavanje je podloga za čišćenje koja se može prati i koja se pričvršćuje trakama nalik čičak na svim Bona mopsima, uključujući i Bona sprej mop za čišćenje. Krpa namenjena za nanošenje sredstva Bona Wood Floor Refresher, i sredstva Bona Stone, Tile and Laminate Polish.
Ima višekratnu upotrebu i periva je u mašini za pranje veša do 500 puta.

 

Bona Mikrofiber krpa za čišćenje prašine/suvo čišćenje

Bona krpa za skupljanje prašine je osmišljena sa kombinacijom dužih i kraćih vlakana u cilju boljeg prikupljanja prašine, dlaka (od kućnih ljubimaca),mikročestica, i standardnih kućnih alergena. Elektrostatička svojstva vlakana krpe čine posao 100% uspešno urađenim. Krpa se pere ručno i mašinski. Pogodno i za drvene i podove od drugih materijala. Na poleđini krpe je čičak traka koja omogućuje da se lako zalepi na teleskop sa dodatkom za krpu, i Bona sprej mop.

Bona Oil Soap

Bona Oil Soap je sredstvo od biljnog ulja namenjeno za održavanje drvenih podova tretiranih uljem.Svojom formulom, „hrani“ površinu i ostavlja tanak sloj koji je moguće ispolirati kako bi se postigao efekat visokog sjaja.
Uputstvo za upotrebu:
Ukloniti prljavštinu sa poda koristeći usisivač, mop sprej, ili na drugi način.Dobro promućkati ambalažu i rastvoriti 0,2l Bona Oil Soap tečnosti u 10l mlake vode. Čistiti duž vlakana drveta pomoću dobro isceđene krpe, mopa ili sličnog sredstva.Osušena površina se može ispolirati zbog postizanja visokog sjaja.U tom slučaju je najbolje koristiti Bona vuneni filc za poliranje.Očistiti uz minimalnu količinu vode i ne dozvoliti da tečnost prodre u otvorene pukotine.

Bona Wax Oil Refresher

Ovaj proizvod je komplementaran sa Bona Craft Oil, i služi za impregnaciju drveta, tj. povećava otpornost drvene površine na vodu i druge tečnosti.
Bona Wax Oil Refresher je koncentrat prirodnih ulja i voskova koji sadrži manje od 2% rastvarača. Može se koristiti i za održavanje površina premazanih sa Bona Hardwax Oil.
Priprema: 1) Naneti tanak sloj uljanog voska koristeći Bona vuneni filc ili špahtlu od nerđajućeg čelika. 2) Odmah ukloniti višak uljanog voska pomoću pamučnih krpa i ostaviti da se osuši najmanje 12 sati.Očekujte duže vreme sušenja kod egzotičnih vrsta drveta, i na niskim temperaturama.
*Rizik od samozapaljivosti.Sva oprema, krpe, korišćene za tretiranje ovog proizvoda moraju se staviti u vodu, ili zapečaćene metalne kutije.

Bona Care Oil

Bona Care ulje je brzosušeće ulje za održavanje, zaštitu i osveživanje drvenih podova tretiranih uljem. Formula na bazi različitih biljnih ulja. Ima sposobnost izvrsnog prodiranja u drvo.Takođe popunjava pore drveta u cilju trajne zaštite. Dostupno je u neutralnoj,beloj i sivoj boji, za intenzivno oživljavanje predhodno pigmentirane površine.

Priprema:
1) Predhodno tretiranu površinu potrebno je temeljno očistiti Bona Oil Soap, i ostaviti da se dobro osuši pre nanošenja Bona Care Oil preparata.
2) Pustiti da proizvod dostigne sobnu temperature pre primene, i dobro promućkati ambalažu.Minimalna temperature prilikom upotrebe mora biti 16C°.
*Pigmentirane verzije se moraju pažljivo mešati!

Upotreba:
1) Ulje u tankom sloju razmazati Bona vunenim filcem ili tankim belim filcem postavljenim na polir mašinu
2) Tretirani deo prebrisati pamučnim krpama, i ostaviti da se osuši.

Održavanje: Redovno održavanje suvom krpom ili usisivačem. Ukoliko je neophodan vlažni metod čišćenja, u vodu rastvoriti Bona Oil Soap.

Redovnim održavanjem parketa sa Bona Wood Floor Cleaner produžavate vek trajanja Vašeg parketa

Call Now ButtonKontaktirajte nas!